Zemljani radovi

Minimalno uklanjanje zemlje, samo 15 cm više od dimenzija bazena, očuvat će vaš vrt.

Modularna oplata

Pojednostavljeni sustav montaže. Napravljeno od umjetnog materijala(polipropilena). Nije osjetljiv na hrđu i truljenje, debljina 25 cm - dobra izolacija topline.

Postavljanje Modula

Lagano, jednostavno i brzo rukovanje i ugradnja, samonosiva struktura bez ojačanja ili podupirača.

Postavljeni moduli

Prije betoniranja se armiraju zidovi i pod bazena te ugrađuju elementi za filtraciju (mlaznice, skimeri, podni odvod), podvodna rasvjeta i dodatna oprema po želji.

Betoniranje bazena

Bazen se betonira klasičnim betonom c25/30, a gdje je potrebno, mogu se dodati i razni aditivi u beton koji poboljšavaju karakteristike betona.

Rubni kamen

Vrh zida obično se završava neprokliznim rubnim kamenom. Osim rubnog kamena, završetak ruba bazena može biti i sa keramikom ili drvom.

Završni radovi

U ovoj fazi se gleta dno bazena i stepenice te postavlja podložni filc čija je svrha da izravna sve moguće neravnine i pod je mekši na dodir.

Bazenska folija

Bazenska folija se jednostavno i brzo postavlja jer je već skrojena i zavarena u tvornici prema vašim dimenzijama bazena. Zamjena dotrajale folije u samo jednom danu bez ikakvih dodatnih radova.

Punjenje bazena vodom i puštanje u pogon

Zadnja faza je punjenje bazena vodom i puštanje bazena u pogon te informiranje kupca o funkcioniranju i održavanju bazena.

TOP