"Izgradnja bazena Jukić ... uživajte u životu!"

15-godišnje iskustvo u gradnji bazena jamči Vam profesionalno savjetovanje, projektirnje i tehnički besprijekorno izvedenu montažu bazena. Specijalizirali smo za izradu Magiline modularnih bazena i kompletnu izgradnju ili opremanje betonskih bazena.

Oćuvano dvorište, minimalno invanzivna gradnja

Modularni dizajn olakšava montažu i i brzo se izvodi. Struktura je izrađena od armiranog betona te se odrađuje u jednom potezu. Oplate su samonosive te ne trebaju nikakve nosače. Stoga su potrebni samo minimalni zemljani radovi, potrebno je samo oko 15 centimetara oko strukture. To predstavlja značajnu uštedu u iskopu i zatrpavanju.

Dvorište će biti zaštićeno, a gradilište čisto. Tehnički prostor (pumpa) je integrirana u strukturu, stoga nije potrebno izgraditi tehnički prostor daleko od bazena te ga pripojiti samome objektu. Oplata je izrađena od plastike i stoga je apsolutno otporna na truljenje i hrđu.


Usluge Bazena Jukić

1. Savjeti i planiranje

Da bi bazen na kraju odgovarao točno vašim potrebama, nudimo niz usluga od planiranja do završetka izrade uključujući montiranje pokrova i potrebni pribor.

U dizajniranju verzije ne postoje granice, sve je moguće. Oblik bazena, model i oblik stepenica, materijal i oblik rubova te boja i tip folije. Sve možete izabrati po svojemu ukusu.

Savršeni filtar vode srce je svakog bazena, a protjecanje vode treba dobro razmotriti. Preporučujemo pješčani filtar ili filtar firme Magiline, model FX Line. Vrlo rado ćemo sa vama razgovarati o vašim potrebama i pronaći odgovarajući sustav filtra za vas.

2.Kupola ili pokrivač

Sigurnosne mjere za zaštitu djece i protiv zagađivanja u gradnji bazena su vrlo bitne. Odlučili ste se za kupolu ili pokrivač? Mi ćemo Vas savjetovati o tome i obaviti instalaciju odabrane metode.

3. Pribor

Završna obrada provodi se do najmanjeg detalja. Prema vašim osobnim potrebama i zahtjevima, možemo u funkciju dovesti vaše tražene dodatke poput: jetstreama (vodene mlaznice), rasvjete, grijanja, procesiranja vode, tuša na solarnu energiju te bazenskoga robota.

4. Obnova bazena

Čak i najbolji bazen moraju biti sanirani. Trebate jednostavnu zamjenu folije ili cijelu obnovu bazena? Nudimo Vam stručne usluge najviše kvalitete izrade.

TOP